fjortonde bilden - en bild som påminner dig om gamla tider

ser ni vars jag är?! haha...så ful jag var
 

tickets

Jag har typ ingenting att blogga om.. jag gör bara samma sak varje dag så. Men jag ska försöka att uppdatera så ofta som möljigt ändå! 
 
Efter skolan for jag och tränade med Alva, första gången jag tränade i mjukisar och jag höll på att dö, efter uppvärmningen rann det svett längs benen. Men det är ju härligt så här efteråt! :) 
 
Imorgon ska jag föröska att köpa biljetter till Justin Biebers tredje konsert här i Sverige, förhoppningsvis så går det bra! 
 

trettonde bilden - Jag och någon klasskompis

Baka baka liten kaka

Hej!
Hade lång skoldag och jag höll på att dö under sista lektionen. For in till stan en snabbis med Alva och Julia och sen tog jag bussen till mormor och morfar, jag fick gå i snöstormen en bit också.. Fy satan säger jag bara! For hem vid sex och sen dess har jag bakat ett limpa (som nästan är slut redan nu :o) sett tv och suttit vid datorn. Imorgon har vi bad på gympan *suck*

tolfte bilden - en bild på din vardag

vet inte vad som hände med storleken..
 

You and me forever

Älskar min värmepåse mer än någonting, speciellt när en outhärdlig magsmärta slår till!

elfte bilden - en person du kan berätta allt till.

 
 

Bara en vanlig dag

Hade två NO och två SO lektioner idag och sen ett spanska prov sist. Var ju och tränade igår och fy vilken träningsvärk jag har idag :p Ska käka middag nu och sen fara och träna, hörs! 
 
random bild..

Planera egen dag

Hej!

Dagen började jag med mitt gudomligt goda hemmabakade aprikos bröd och sen begav jag mig till skolan, vi hade planerna egen dag så gjorde lite allt möjligt... Efter skolan for jag och tränade med Lis och nu har jag varit hemma ett tag. Jag blev ganska stolt då jag för första gångens mitt liv gjorde en bra inbakad fläta.. Trodde jag tills pappa fotade den och jag insåg att allt blev fel. Övning ger färdighet!

Lunch

HP maraton

I fredags for jag, Alva och Lis in till stan och sen till willys och kvantum för att handla lite till kvällen, sen for vi till Alva och började med vårat Harry Potter maraton. Julia skulle dock också vara med. Vi käkade pizza, choklad, glass och mackor i omgångar tills ungefär kl 2 då vi insåg att vårat försök till att dygna skulle faila totalt. Vi hann se typ 4 filmer och sen gick vi och la oss. Vaknade efter tio idag och gjorde frukost medan vi såg de sista filmerna. Mamma kom och hämtade mig från Alva vid 4 och sen for vi till mormor och morfar för att äta middag och semlor! 
 
 
 

tionde dagen - någon du tycker är väldigt snäll

Gode trött (inlägget skulle publicerats igår)

Hej! Igår var det onsdag vilket betyder superlång skoldag, men jag lyckades kämpa mig igenom den även fast allt bara var bajs. På kvällen for jag och tränade och skulle egentligen vara ensam hemma tills klockan 11 (jag hatar seriöst att vara ensam) men Lis var så snäll och gav mig sällskap ett tag. Vi laga middag och sen for hon hem. Idag har jag gått med tunga fötter till skolan utan några gatlampor som lyste och så har jag känt mig allmänt ful men ändå haft en rätt så okej dag, efter skolan for jag till mormor och morfar innan jag skulle hämta hundarna på Bergnäset, sen åt jag hos mormor och morfar innan jag for och hämtade mamma på flygplatsen. Nu är jag hemma och gode trött efter hela denna vecka (jag skulle egentligen farit och träna idag också men ingen av mina kompanjoner orkade så jag sket i det). Imorrn har jag utvecklingssamtal och måste kliva upp typ halv sex för att hinna duscha...

Boyfriend

Hej! 
 
Igår efter skolan for jag in till stan med Julia och Alva, vi testade boyfriend jeans (som jag kanske ska köpa) och så köpte jag ett par svarta jeans och en bikini. Sen så for jag till mormor och morfar och åt innan jag for och tränade. Var helt slut efteråt så jag orkade aldrig tvätta hårat igår (= ful uppsättning idag). Jag sov som vanligt dåligt inatt och somnade typ på första lektionen idag. Vi har typ jättemycket prov och test de kommade veckorna så idag har jag/ska jag bara plugga. 
 
Bilder från de senaste dagarna.
 
(en fläta som Filippa gjorde på mig idag)
KRAM! 

nionde bilden - en bild på någon i din släkt

Älskade mormor

Stugisen

Igår for jag ju ut till mormor och morfars stuga, jag vaknade vid typ åtta och for till stugan vid typ 12 vi åkte bil på isen ut till stugan. När vi kom fram gjorde vi lunch och efter det for jag ut och brände lite längs isen med skoter! Vid två (kanske) for jag till hamnen med skotern och hämtade upp Ubbe och sen mös vi bara på och spelade kort i stugan. På kvällen gick jag, mamma, Ubbe och mormor och morfar ut och åt och sen for jag till mammas stuga i mörön för att sova över där. Idag har jag bara pluggat SO ätit alldeles för mycket, dansat och sjung som en kråka i duschen, det var allt jag hade den här gången, kram!

åttonde bilden - en bild på en person jag saknar

Jag saknar typ ingen speciell person, vilket egentligen är bra. Men typ allt härligt folk i Gambia. 

sjunde bilden - en bild som jag aldrig har lagt upp

jag har ju massssssoooooor av bilder men här är några...bara för att jag älskar att ha på mig min svarta härliga mössa

sjätte bilden - en bild på mig och en vän som jag inte varit med på länge

Denna snygging, Emma läs henne blogg HÄÄÄÄÄÄR

Harder - Better - Faster - Stronger

Var någon dag sedan jag bloggade sist, förlåt för det
 
I onsdags hade jag en låååååång men ändå rolig dag, efter skolan for jag och tränade bodycombat och de må vara den roligaste träningsformen, helt seriöst! Jag lyckades också tappa bort min mattemapp...
 
I torsdags (igår) hade jag en kort men tråkigt dag, återigen for jag och tränade efter skolan men den här gången var det dans och armar och mage i gymmet efteråt, har grym träningsvärk i magen sen igår....
 

Idag har skolan rullat på, vi gjorde köttbullar på hk:n och sen insåg jag hur efter jag är i typ alla ämnen. For till mormor och morfar efter skolan för att få gotta lite och sen åkte jag hem. Käkade pizza till middag och annars har jag bara degat på här hemma, jag tänkte fara och kolla på en match men sket i det. 
 
Imorgon ska jag ut till stugan för att bara koppla av, köra skoter och åka mini snowbord. Det finns inget internet så färvänta er inte något inlägg förens på kvällen i så fall.
 
det förvånar mig om någon faktiskt orkade läsa hela inlägget...
bilden har typ inget med inlägget att göra men...

-

Dagen har varit rätt så chill, skolan rullade på och så. Kom hem vid tre typ och sen dess har jag bara druckit te, kollat vårkataloger och rensat lite i datorn. Nu ska jag gå in i duschen och sen kolla tv eller nå, egentligen behöver jag plugga musik och SO men det kan jag ta imorgon innan skolan. Juste jag har ju gjort en minnesburk, varje gång något minnesvärt händer skriver jag ner det på en lapp och lägger den i burken, sen i slutet av 2013 får jag läsa lapparna och se om det hänt något kul under året.. Visst låter det spännande!?!?? Nej kanske inte men, ändå.


femte bilden - En gammal bild på mig själv

Inte så jättegammal bild, från 2011/2012
 

Fjärde bilden - en bild på en konstig tid i ditt liv

 

Partey

Igår hade jag och Julia fördelsedagsfirande, vi var typ sju stycken. Vi laga mat, åkte madrass på ormberget och åt massa annat, fick också massa fina presenter. Sen på kvällen såg vi en asläskig film jag höll seriöst på att skita ner mig! Mitt rum ser ut som en soptipp så jag måste städa och sen frächsa upp mig lite..
 
Två bilder från när vi var ute och åkte i backen! 
Födelsedagsbarnen! 
 
 
 
 
 
 
 

tredje bilden - någon i din familj

Bror

En bild på mig själv.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

the typical bloggare..

..wait for it, wait for it, wait for it... 30 DAGARS BLOGGLISTA! Yeeeyy.. eller så inte, men jag hittade faktiskt en lite annorlunda 30 dagars lista och det var en där man endast ska lägga upp bilder! Så om det är någon ny läsare som kanske inte känner mig sådär jättebra kanske det här ett bra sätt att få veta lite mer om mig så... jag börjar med 1a bilden nu :p
 
 
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Klantigt värre..

Dagen har varit sååååå seg, jag sov knappt någonting inatt så hela dagen har jag varit övertrött. De senaste nätterna har jag typ inte kunnat sova, jag vet inte vad det är men.. det kan faktiskt bero på att jag har gjort ett väldigt stort misstag och jag vet inte om jag någonsin kommer att förlåta mig själv för det. Det har gått nio dagar av det här året, nio dagar  och jag har redan hunnit med två likadana och lika stora misstag. Jag var i alla fall och tränade idag med Julia och Alva, först i gymmet och sen på yoga. Jag trodde ju att yoga var avslappnande och lugnt men tydligen inte, det var skitjobbigt och jag höll på att dö av skratt! 
 
För någon dag sen beställde jag lite saker på nätet och idag kom en utav dom, WIHOOOOO himla fint är det! 
 
Kram! 
 

Don't act like i never told you.

Dagen har rullat på rätt bra även fast skolan började idag, när skolan slutade for jag in till stan med Alva. Kikade mest runt och köpte lite presenter! Första skoldagen eller egentligen första lektionen och jag höll seriöst på att dö av trötthet, är det verkligen så nödvändigt att köra på med typ massa test och grejer nu?! Kan dom inte vänta med det tills om någon vecka.. nej det kan dom inte.
 
Aja bara bita ihop och hoppas att tiden går fort så att det någongång får bli sommar
Hörs! 
 
 
 
 

Mitt 2012 - Del 1

Jag hade tänkt att köra en årsresumé eller vad det nu heter av 2012! 
 
Mest för jag inte har bloggat så flitigt och kunnat uppdatera under själva 2012, 2012 har varit ett ganska händelserikt år för mig så då tänkte jag på något konstigt vis att jag skulle dra mitt 2012 i snabba drag :) 
 
Januari 
 
Den 4:e januari åkte jag till Gambia med ensa halvan av familjen och de må vara den bästa resan jag varit på.
 
I slutet av januari bodde jag fortfarande kvar i Kramfors men jag började så småningom bli less på allt där så det enda jag undehöll mig själv med var myskvällar och skoteråkning med bror. 
 
 
 
Februari
Februari och Mars var ganska rörigt, jag bestämde mig för att flytta hem till Pappa i Luleå och jag fick äntligen träffa alla mina luleå homies som jag så himla mycket tycker om. Det var även då jag bestämde mig för att förändra mitt liv, jag var ute väldigt mycket och började äta hälsosammare. 
 
Mars
Snön började smälta och jag började springa tre gånger i veckan.
 
Mitt fotointresse började i slutet av mars, jag tog fototurer både ensam och med Julia.
 
 
Jag flummade mig med min macbook som jag precis hade fått och mådde allmänt bra. 
 
April
I början av April pluggade jag ovanligt mycket men fotade också ovanligt mycket..
 
På helgerna tog jag en paus från allt och for ut till stugan för att umgås med familjen, åka skoter och bara få andas lite härlig bergö-luft. 
 
 
Jag började vara mer med min käraste tremänning Emma och det var då jag upptäckte min absolut största förebild, Nicki Minaj. 
 
 
Det sista jag gjorde i April var att fira Valborg hos farmor och farfar och ha himla kul med kusinerna och släkten. 

2012

Hej! Jag håller på med en årsresumé av 2012 som vanligt funkade det inte att ladda upp bilder så jag delar upp resumén i några delar, den första kommer upp imorgon :) Bildlöst inlägg på grund av att jag inte kan ladda upp bilder...

Återuppstår!

Hej! 
 
Det var ett tag sedan jag bloggade sist, jag tog en paus och nu känner jag att jag dagen i ära (jag fyller ju fjortis idag!) ska börja blogga igen! 
 
Designen håller jag på att fixa med hjälp av Filippa så snart kommer det att vara full fart på bloggen :) 
 
 
 
RSS 2.0