home

Hej! Jag är hemma nu, jag ska packa upp och fixa lite så jag återkommer ikväll eller imorgon om resan!

10 onödiga fakta punkter om mig

• Jag är 99:a fast går i samma klass som 98:or 
• Jag älskar djur och småbarn (nej inte på ett pedofilistiskt sätt)
• Jag älskar att vara utomlands mest för att få uppleva andra kulturer
• Folk som bryr sig om vad andra tycker om dom, tycker jag borde skaffa sig lite självförtroende
• Smoothies är grymt gott
• Jag kan inte leva utan musik 
• Jag vill flytta utomlands när jag blir stor (eller helst nu)
• Allt som luktar kokos är gudomligt
• Jag har spelat flera sporter men det enda jag har fastnat för är att gymma och dansa
• Jag suger på att åka skridskor men min dröm är att spela hockey
 
 

Vädret alltså

Hej! Vi for hemifrån vid 8 och kom fram här i Björkliden kring 14. Sov och åt som en häst på vägen hit men aja... Det är snöstorm blandat med regn och det ska vara så hela tiden, trist. Men då kan man spela spel och basta istället :) just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, dom andra ska typ basta innan det kommer förbi ett par som vi känner. Ha det bra folk, så får vi hoppas på bättre väder imorrn, annars får jag väl gå ut och gå eller nå ;)

Drar till ett visst paradis med la familia

Som ni kanske vet far jag till Björkliden idag med en del av min familj resten stannar hemma. För er som inte vet vad det är så är det en skidort långt norrut vid gränsen mot Norge. Jag förväntar mig inte att det kommer att finnas internet så jag kommer antagligen inte att blogga något förutom något tidsinställt inlägg. Om jag får tillgång till internet så kikar jag självklart in här med någon halvtafflig mobilbild. Jag hoppas på mycket skidåkning, bra väder, mycket fotografering och ömma muskler! Kom på att det är första gången på det här året som kameran verkligen ska få arbeta, kul kul.
 

Klappat och klart

Nu har jag packat klart, städat och duschat. I sista sekund kom jag på att jag inte hade något bränsle (typ godis tidningar osv) eller någon fleece tills imorrn. Så jag och pappa for och handlade en fleece (såklart är den lila), fem tidningar och bär. Jag och pappa åker ju bil till björkliden, vilket tar typ 6 timmar och då kan det vara bra att ha något att göra. När jag kom hem ville Viktor fara och spela hockey på rinken men jag kände att jag inte orkade så jag skippade det, vilket kan ha varit en bra idé... fick ont i huvudet och det kändes som att jag skulle spy nyss, tog en tablett och duschade vilket är det enda som funkar så nur mår jag lite bättre. 
 
längtar tills jag får ta mig an det som björkliden har att bjuda på! 
 

trött men måste kämpa

Hola amigos! 
 
Vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost, sitter dock kvar i sängen och tror att jag kommer att göra det hela dagen. Jag skulle egentligen fara och träna nu på morgonen men jag har träningsvärk i hela överkroppen och är helt uttmattad efter allt möjligt. Jag måste dock gå upp snart och fara och köpa en ny fleece och så måste jag packa, städa, duscha och massa annat joks. Är avundsjuk på alla som far utomlands till varmare ställen... själv åker jag till björkliden imorrn nog för att åka slalom också är lika kul
 
haha så jag 
 

So sick of saying yes sir

Har haft en superbra dag idag! Bakade semlor på hk:n, hade en muntlig argumentation på svenskan, gjorde klart all matte för veckan och gjorde mest ingentind på SO:n. Efter skolan gick jag med Alva på ica innan vi for in till henne och sen gick vi ut och åkte skridskor, grillade korv och fumlade som satan på vägen hem. Hjälpte henne att städa rummet innan pappa kom och hämtade mig. Jag har precis sett klart top model sverige och sitter och lyssnar på musik. Funderar på om jag ska beställa en tröja också? får se hur det blir senare... Har en grym träningsvärk i hela ryggen och armar (kommer också få i benen) så jag får se hur det går på träningen imorrn :p
 
• Det funkar inte att ladda upp bilder • 

Chill dag

Hej hej!

Dagen har varit ganska lugn, vi hade skridskor som första lektion och sen spanska, vi körde en lek och sen fick vi sluta! Efter det hade vi bara slöjd, svenska och NO, på svenska pluggade vi för en muntlig argumentation och på NO testade vi broar. Vi fick sluta lite tidigare än vanligt, när jag kom hem käkade jag och for sen och tränade med Alva. Körde boxning och var helt slut efteråt, såklart när vi var på väg ner till omklädningsrummen så kommer ett helt fotbollslag med snygga killar som ska träna... Så himla bra, just då! Innan hade vi precis brutit upp Alvas lås för att hennes kod till låset inte funkade :p kom för typ en timme sen och ska snart gå och lägga mig, godnatt!

Summer cravings

På senaste tiden har jag längtat lite extra efter sommaren. Jag har redan planerat lite vad jag ska köpa till sommaren och här nedanför är lite utav det, en parfym som guuuuudomliiiigt gott, ett par nike air max och massor av shorts! 
 

TCD

Idag har varit en bra dag, jag har inte fått så mycket gjort i skolan men jag har varit glad! När jag kom hem gjorde jag klart en bilduppgift och har annars bara kollat på Real Housewifes of Maimi och nu har jag precis ätit. Jag hade tänkt att gå ut och gå men eftersom att jag är så lat när det gäller vardagsmotion så sket jag i det. Nu ska jag fixa mina naglar och sen se på The Carrie Diaries. Tjao! 
 
 
 

-

Hej hej! 
 
Igår var det skola som vanligt och vi hade skridskor på idrotten. Efteråt for jag och tränade och sen följde Julia och Alva med hem. Vi gick sen och kollade på en innebandy match som höll på till typ halv tio så jag somnade typ assent. Idag hade vi planera-egen-dag (sunk-dag som jag kallar det) och jag hade på mig mjukiskläder. Kom hem vi tre och har bara spelat candy crush. Vid sex for jag och tränade med Julia och Ellen. Kom hem för ett tag sen och har duschat och gjort mig klar för att sova. Godnatt! 
 
bild från i söndags
 

ny favorit

Just den här verisonen (en remix) av låten Representin spelas väldigt mycket på min spotifylista, tycker att du borde ge den en chans att spelas på din lista också, om den inte redan gör det såklart! 
 
 

17 februari

Gokväll! Helgen min har varit mer än okej, igår for jag till mormor och morfar ett lökigt iw pass med Alva, jag köpte med mig en sallag som var super god. Jag pluggade lite, åt massa gottttt (som vanligt då) och såg mello. Vilket fiasko egentligen. Idag for jag ut med Lis och Alva på isbanan, vi åkte fram och tillbaka till södra hamn och hann stanna och äta lite på vägen. Vi grillade korv åt mackor och värmde bullar över elden. På vägen hem gick vi och sedan kom mamma och mötte upp oss. Innan vi for hem stannade jag och Lis vid isdjuret i stadsparken och åkte lite. När jag kom hem bastade jag och mös på, skippade dansen ikväll och kollade på serier istället. 
 
 
 
 

lost in confusion

Som många utav er vet så har jag bott i en stad lite norr om Sundsvall som heter Kramfors under en liten tid förra året. Igår när jag fick se och träffa några utav de personer som kommer från Kramfors började jag tänka efter. Vad hade hänt om jag stannat i Kramfors och aldrig flyttat tillbaka till Luleå? 
 
Jag har ett superbra liv här i Luleå och jag mår verkligen super men ibland (ganska ofta faktiskt) tänker jag på vad som hade kunnat vara annorlunda om jag stannat. Ibland önskar jag att jag gett Kramfors en andra chans, det är lätt för mig att känna så nu. Men det var inte så jag kände då. Då var allt bara skit de flesta människor tror att de är bäst att det kan göra vad som helst, och visst det kanske de kan men personligheten hos vissa var bara svinigt. Då.. den dagen jag bestämde mig för att flytta var allt skit, men om jag hade övervägt mitt beslut någon dag extra kanske mitt liv inte hade varit detsamma som det är idag. Det kanske hade varit bättre om jag stannat i Kramfors, men om det inte hade blivit bättre hade det varit slöseri med tid, men som mamma säger "det finns fördelar och nackdelar med allt". Det är ju sånt man inte vet i förväg. Jag saknar lugnet i staden och de personer som faktiskt betydde något för mig. Jag saknar det nå grymt mycket men samtidigt vill jag bara glömma allt. 
 

Have you tried?

 

YUM

Igår rullade väl allt på som vanligt, vi gjorde scones på hk:n och kollade på skidkrachser på so:n. Efter skolan gjorde några jag och några tjejer från klassen små pepplappar och hängde upp runt om i hela skolan sen for jag in till stan med Alva och Julia, jag gick bara med dom ett tag innan jag gick till Holiday Spa för att möta mamma. Det var en jättebra thailändsk tjej som gjorde ansiktsbehaldnling på mig, massage, rengöring, mask och massa ojlor. Jag kände mig som nyfödd efteråt. Sen for jag till mormor och morfar och åt massa fika och glass. Vid fyra for jag sen hem och åt innan mamma komoch hämtade mig. Vi köpte massa godishjärtan och tidningar. Klockan sju for vi till Piteå för att se Viktors gamla Kramfors hockeykompisar spela, tyvärr förlorade dom men det var superkul att se alla igen. Vi stannade och prata med några efter matchen och sen for vi hem. 
 
Jag somnade sent igår och vaknade för ett tag sen, ska snart göra mig klar och åka in till stan och träna. 
 
 

trettionde bilden - någon som du aldrig kommer släppa taget om

nära och kära säger jag bara.

tjugonionde bilden - den nyaste bilden på dig

tjugoåttonde bilden - En tokig bild

Coconut dream

Om det är något som verkligen är gudomligt så är det kokos, allt som luktar och smakar kokos är helt enkelt det bästa som finns. Innan sommaren ska jag skaffa mig världens godaste kokosparfym. 

tjugosjunde bilden - en bild som du alltid skrattar åt

-

Turning into a guy :O

Hej hej! Idag hade vi redovisning på engelskan och det gick väl sådär, jag spelade en mörkhyad kille, haha. Annars har dagen bara rullat på, vi hade ingen elevens val idag men vi slutade ändå samma tid som vanligt. Jag kom hem vid fyra och har precis hunnit äta lite frukt. Jag var på bodystep igår och jag känner mig sjukt mör i kroppen så jag vilar idag och sen ska jag och träna imorrn :) 
 
mörkhyad, woopwoop

tjugostjätte bilden - någon/några som du alltid har roligt med

tjugofemte bilden - en person som alltid gör dig glad

I know it's hard.

Hola! 
 
I söndags hade vi en vikare på dansen, hon måste ha trott att jag var helt bortblåst men jag fattade inte ett skit av det vi gjorde men nya tag nästa vecka. Idag har jag som vanligt varit i skolan, allt rullade på bra, vi hade håltimma så vi spelade hej knekt och käkade semlor njam. Jag kom hem vid fyra och har precis ätit middag . Jag ska snart gå och klä på mig för att fara och träna senare ikväll, ciao bellas :*
 

tjugofjärde bilden - En bild som gör dig glad

tjugotredje bilden - En bild från i somras

från när vi var i Kroatien 

tjugoandra bilden - en bild på en tid du saknar

för det första från tiden när man var liten och det fanns några problem och för det andra den tiden då vi hade undulater. 
 

tjoho

HEJJJ
 
Jag har varit i stugan i helgen och där har vi inte internet och min telefon har inte funkat så jag har inte kunnat blogga nå...
 
I fredags tränade jag och sen for jag förbi ICA och köpte bj innan jag for hem och åt middag. Så himla kul liv som jag hade låg jag hemma och kollade serier :)
 
I går for jag till stugan när jag vaknade och så pluggade jag och åt massa gottttttt och bläddrade i tjejtidningar. På kvällen kom släkten för att vi skulle fira att morfar har fyllt 75 år :D Jag somnade nån gång vid 12 och sen klev jag upp sju idag, lagomt bra. Idag har jag också pluggat, och bakat och sålt fika i copp arena för att Viktor hade match. Jag har precis kommit hem och ska snart äta innan jag ska på dansen. 
 
 
 
 

Grymt

Var ju som sagt hos tandläkaren imorse, dom sa att jag hade rena och fina tänder så det var ju bra :)

Skola som vanligt, vi hade slöjd idag så jag fick fortsätta på mina shorts som kommer att bli helt grymma! For och tränade efter skolan också, det kändes asbra att träna, alt gick bra och jag tog ut mig rejält! Mamma svängde även förbi med hundarna så att jag fick träffad dom också :)

Bilden har inget med inlägget att göra :p

Tandläkaren

Godmorgon!

Igår var det onsdag vilket innebar en lång skoldag, jag har äntligen bestämt mig för vad jag ska göra på elevens val så igår hade jag två bildlektioner (de skulle betyda att jag valde bild som ev) jag håller på att skulpturera en klacksko men det ser ut som en båt.. Jag kom hem vid halv fem, åt middag och for sedan och tränade med Lis. Mina kropp var inte alls på min sida men alla dagar kan inte vara en bra dag.

Idag sk jag till tandläkaren så jag missar första lektionen. Jag tog tillfället i akt och gjorde lite annorlunda frukost än vad jag brukar, höll på att dö så gott det var!

Igår åt jag en apelsin som hade små klyftor i varje klyfta :o

tjugoförsta bilden - en person som alltid ställer upp för dig

ni kanske tycker att det är fjantigt men min mamma ställer upp på allt, hon finns alltid där för mig, hon hjälper mig med typ allt i mitt liv, från att välja en tröja till val som kan förändra mycket för mig. Hon finns alltid där när jag behöver det.
 
från när vi var i Gambia för ungefär ett år sedan.

tjugonde bilden - en bild på dina närmaste

jag att skippar den här 

Maybe one day you will understand why.

Hola amigos! 
 
Skolan tar död på mig så det är väl mest på grund av det jag inte har hunnit blogga nåt. I söndags kom jag hem vid ungefär tolv från Emma, jag stätade och pluggade lite innan jag for och dansade. Vi dansar en asnice feminine vibe dans kolla upp det på youtube. Igår hade vi ett matteprov och det gick väl sådär.. efter skolan for jag och tränade med tre bruds och idag har jag en grym träningsvärk i rumpan :) Idag har väl skolan rullat på ganska bra, vi håller på med en ganska stor skrivuppgift och det går skitsegt för mig men förhoppningsvis går det bättre när jag kommit en bit på den. Vi slutade vid halv tre och då följde jag med Alva in till stan, vi gick mest runt och kollade men en liten fin tröja från Bik Bok fick jag med mig hem för 99 spänn, inte så jättedåligt. Jag tog bussen hem vid fem och lagade falafel till middag, gjorde någon special som blev skitgod! 
 
tröjan jag köpte idag

nittonde bilden - en person som är snygg

det här blev svårt. nej skojja ba, dock är dom här bilderna gamla för att han var mycket snyggare då.
 
 
 

artonde bilden - en bild på din fritid

hos Emma

Gomorron! Igår for jag ju och tränade på morgonen, efter det så for jag till Emma, vi pladdra på om allt och inget, åkte till storheden och handlade och sen for jag hem för att äta middag. Jag for sen tillbaka till Emma för att sova här, vi åt bj och tupla och kollade på film. Nu käkar vi frukost och sen vet jag inte vad som händer.. 
 
 
 

sjuttonde bilden - en ovanlig bild

sextonde bilden - en bild på dig själv

femtonde bilden - en person som du vill vara med

nej jag hade inte vita strumpor på händerna för att jag tyckte att det var coolt. Det var efter min brännskada.

Fat

Hej! 
 
Igår var det fredag vilket betyder.. FAT FAT FAT! Gjorde falafel på hk:n och det visade sig att det var helt ätbart. Efter skolan gick jag på ICA och köpte tre (små) chokladkakor och åt upp dom alla inom de närmsta tio minuterna. Efter det tog jag och Alva bussen in till storheden, köpte ännu mer choklad och sen åt vi på MAX. Inte nog med det, jag tog sen bussen in till mormor och morfar för att fira att morfar fyllde år, så jag hann ju också med att äta lite tårta där :) Kom hem sen och det visade sig att vi skulle äta pizza. Vid åtta drog Viktor med mig till rinken här i g-stad, vi åkte i ungefär två timmar så ni kan ju gissa hur ont jag hade i fötterna.. jag åt även lite mer choklad där på kvällskvisten.
 
Annars klev jag just upp och har redan ätit frukost, ska och träna på lite mer än en timme och sen vet jag inte vad som händer, men jag måste i alla fall städa och plugga hoppas ni har nåt roligare att göra! 
 
 
 
RSS 2.0