Förr eller senare

Hej hej! Idag är det måndag, lång och tråkig fast ändå bra. Helgen har varit super och jag har verkligen hunnit vila upp mig. Idag for jag och tränade med Alva efter skolan, när jag kom hem käkade jag och nu ligger jag i sängen och läser "Förr eller senare exploderar jag". Mamma köpte den boken åt mig igår och jag har redan kommit en bra bit, jag rekommenderar verkligen den boken, den handlar om tre cancersjuka barn som tillsammans försöker göra livet bättre :) 
 
-- bilder som summerar de senaste dagarna --

 

Förr eller senare

Hej hej! Idag är det måndag, lång och tråkig fast ändå bra. Helgen har varit super och jag har verkligen hunnit vila upp mig. Idag for jag och tränade med Alva efter skolan, när jag kom hem käkade jag och nu ligger jag i sängen och läser "Förr eller senare exploderar jag". Mamma köpte den boken åt mig igår och jag har redan kommit en bra bit, jag rekommenderar verkligen den boken, den handlar om tre cancersjuka barn som tillsammans försöker göra livet bättre :) 
 
-- bilder som summerar de senaste dagarna --

 

Till för att skriva det jag vill

Go'kväll! Efter skolan idad degade jag bara hemma innan jag åt middag och sen for och handlade med pappa. Jag fick med mig lite nödvändiga saker bland annat en skrivbok som jag ska ha till att skriva av mig i. Om det blir varje dag eller en gång i månaden vet jag inte men jag kommer att ha den till att skriva det jag känner och tänker som jag helst inte säger till någon *mystiken där*. Mamma kommer hem från Kramfors ikväll så jag och hon ska ta en mamma-dotter (kanske bror också) dag imorgon. 
 
testade den här nya Lokan och fy vad äckligt god den var, i början smakar den skit men eftersmaken är precis som jordgubbsglass! 

One more

Idag började jag dagen med en härlig sovmorgon på lite mindre än två timmar! Skolan var faktiskt ganska bra idag, jag fick mycket gjort och kunde koncetrera mig bra under alla lektioner. När vi slutade for jag och Alva in till stan för att ta hål i öronen, jag har ju redan ett i varje öra men jag tog ett till i det högra och Alva tog i båda sina öron. Sen gick vi ett tag på stan innan jag for hem. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske far och tränar om jag känner mig frisk :)  
 
Två bilder från idag, man ser också det nya hålet på första bilden. 

 
 

Treatover

Igår fick jag hem ett paket från Pantene och Hannalicious. Jag är med i ett tio veckorsprogram där man varje söndag ska göra en hårinpackning, det var den jag fick hem igår. Det började i söndags men jag hann inte få min så jag börjar idag, förhoppningsvis kommer mitt hår må superbra efter det här (dock ska jag inte vara för säker). Under de här tio veckorna kommer Hannalicious varje söndag att skicka ett sms och skriva ett speciellt inlägg på hennes blogg som har med den här treat-overn att göra :)

Om kocken själv får bestämma

Dagen har väl rullat på som vanligt, vi slutade kl 12 och då for jag och Alva direkt in till Nordkalotten för att få papprena till praoen påskrivna. Annars har jag precis ätit klart middagen, som jag helt själv gjorde! Det vart skitgott och jag tror aldrig att min familj har slukat i sig sallad som dom gjorde idag, positivt!

https://cdn3.cdnme.se/3404638/6-3/pic_516c1e39e087c32ea3223dc7.jpg" class="image">

Sjukheten dödar mig

Godmorgon! Igår for jag och Alva och fixade praoen, fast vi ska tillbaka dit på imorgon för att träffa hon som är anvsarig. Annars så orkade jag otroligt nog städa rummet igår, dock endast dammsuga men bättre än inget. Jag såg en film och sen gick jag och la mig. I natt har jag vaknat flera gånger för att jag knappt kunnat andas och det har känts som att jag haft en kniv i halsen. Trots det har jag fått mig lite sömn. Idag var tanken att jag skulle gå ut och fota med Filippa och Lis men eftersom att jag är så himla förkyld så kan jag inte göra det. Så då blir det antagligen till veckan istället.
 
random bild från i somras
 
 

Så himla typiskt

Åhhhh, jag har känt på mig hela veckan att jag skulle bli förkyld men tänkte att det går nog över. Men imorse när jag vaknade så kunde jag varken andas med näsan eller svälja. Så typiskt, jag måste fixa prao, städa hela mitt rum och massa andra saker men jag kommer inte göra ett piss förutom att fixa praoen. Hoppas ni mår bättre än mig! skitdåligt inlägg men bättre än inget
 

Ändrade planer

Jag kom hem från träningen för ungefär en timme sen.. jag har bara hunnit duscha :p
Just nu ligger jag och kollar på Sofias änglar, jag är så känslig så jag grinar om jag ser någon grina. Som någon kanske kommer ihåg har jag nämnt att jag skulle fara utomlands men på grund av lite olika orsaker har vi i familjen bestämt att skippa utlandsresan nu och istället fara i slutet av sommaren. Mamma nämnde också att hon och jag kanske skulle fara till London!!!! Superkul, om det nu blir av då :)
 
 

en sån dag ja.

Hej hej! 
 
De här dagarna som gått har bara bestått av skola, träning och plugg. Jag har inte riktigt tid till att blogga så mycket, men jag ska verkligen försöka så mycket jag kan! Idag har varit en mindre bra dag, jag vill typ bara spy på allt men men.. jag har precis ätit middag och ska snart och träna med Lis och Alva. Blir nog på lite bättre humör efter det :')
 

Ganska fantastisk helg

God kväll! 
 
Igår var jag med familjen i storklinten och brände några svängar i backen varvat med att äta massor, det var verkligen en superbra dag för slalom! Sen på kvällen gick jag till ica för att möta Alva och Melinda, vi köpte frukt och choklad innan vi gick till Amanda för att ha myskväll, vi såg film, pratade och åt såklart :p
 
Idag var jag på gudstjänst och sen för jag och tränade med Alva, ganska så tuff träning dära..
Sen for jag hem och gjorde mig i ordning innan Emma kom, vi hade inte träffats på ett tag så det var verkligen på tiden, vi satt bara och pratade om resor, livet och allt som hör till det. Jag har nyss tvättat håret och planerat min vecka lite (vuxenpoäng). Imorgon börjar skolan vilket suger, åttan är fan i mig inte lätt alltså.. lovar att vi typ kommer få tusen med läxor bara imorgon. Aja det är bara att köra på nu de här sista veckorna! Det är bara drygt tjugo dagar kvar tills jag åker till värme, sol och sen bara några få veckor innan sommarlovet börjar :OOOOOO
 

 

annat än bloggen

Tja, jag driver ju denna blogg men de jag skriver om i min blogg är mest min vardag, eftersom att jag varken uppdaterar ofta eller skriver om något intressant så tänkte jag säga att du gärna får följa mig på tumblr, där uppdaterar jag minst en gång om dagen (för att vara ärlig tycker jag det är roligare än att blogga också). På min tumblr delar jag bilder som inspirerar mig, det kan vara någon peppande träningsbild, en matbild, en klädesbild eller nästan vilken bild som helst.. Så om du har lust att veta lite mer än vad jag bara håller på med under dagarna får du gärna följa mig på tumblr HÄR :)
 
 
 
 
 
 
  
 
 

har blivit mainstream

Tooudels, vet inte riktigt hur man stavar det men det låter gulligt när man säger det.. Jag har gått och blivit med converse, mina första faktiskt! Jag har aldrig riktigt fattat tycke för just det märket, jag håller mig till adidas och nike när det gäller skor.. Men igår när var jag på stan och skulle testa nya skor och why not inte testa ett par converse liksom, jäklar vad jag har gått miste om mycket... Dom var ju skitsköna och skitsnygga såklart (har dock alltid tyckt dom varit snygga). Så nu har jag tappat min converseoskuld, jag kommer att möta våren i höga fina vita converse. Komsi komsi våren och sommaren!!
 
 
 

Spelas på repeat

här är några låtar som är mina favoriter just nu, spelar dom flera gånger om dagen! Och ja man kanske inte tror att jag sån här musiksmak men det har jag..
 
 
 
 
Jag totalt älskar delen från 29-40 sekunder in i den här låten! 

Relax and let your mind go

Hola amigos! Det var ett tag sen jag uppdaterade senast, de sista veckorna innan lovet tog skolan död på mig, redovisningar och inlämningar för fullt! Så det här lovet har verkligen varit superskönt, jag har typ inte gjort ett piss förutom att jag har varit i stugan, grillat korv, ätit godis och åkt slalom x1000 typ. Jag älskar verkligen den här tiden på året, man kan fortfarande njuta av vintern men ändå så vet man att sommaren snart kommer :) 
 
Det har samtidigt hänt mycker under lovet fast det orkar jag inte ta upp, jag förmedlar mig av mitt lov genom flera bilder! 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0