Världens bästa!

Att jag gör ett inlägg nu är ingen garanti på att jag kommer tillbaka hit inom nån vecka, utan jag kikar in när jag känner för det tills jag känner att jag orkar uppdatera varje dag.

Dagen har spenderats med Filippa (vilket även gårdagen gick åt till också), vi for in till stan för att köpa lite nödvändiga saker och en av alla saker jag köpte var faktiskt världsbäst!!
att jag inte har tänkt på att köpa det tidigare...

Depend's nagellacks remover som man bara doppar fingrarna i, om ni inte har denna kärlek på burk så köp det genast!
Hörs! 

-

Skulle ha gjort ett tidsinställt igår men jag hann aldrig med det, jag var i alla fall och hade det mysigt i stugan igår.
Idag har jag bara rensat en massa bilder på datorn och hunnit med att träna.
 
Jag känner att jag inte har någon blogglust, så jag kommer att ta en paus från bloggen... jag har inte en aning om hur länge men kankse nån dag eller nån vecka, vi får se helt enkelt! 
 
Ha det bra så hörs vi! 
 
bara en bild från igår när Viktor latjade...
 

Im stuck on you, baby

Klev upp tidigare än vanligt idag för att hinna med allt innan jag far till stugan, jag kommer att vara i stugan i alla fall tills imorgon kväll men det kan bli längre så jag ska göra nåt tidsinställt inlägg till imorrn.
 
Igår var jag och körde på stenhårt på boxningen och nu har jag träningsvärk.. skönt!
 
Nu måste jag skynda mig så jag hinner packa innan vi ska fara :) 
 
 
Hörs! 

Take me for who i am.

Igår när vi skulle ut med båten så var det soligt och varmt och precis när vi ska lossa båten och fara iväg så börjar det regna så vi kom oss inte längre än till mormor och morfars stuga på en utav dom öar som är precis utanför våran stuga...
 
Det gjorde då oss ingenting eftersom att kusin, morbror, hans fru, hennes föräldrar och hennes bror och hans flickvän kom ut till stugan så vi åt grillade hamburgare och mackor till lunch och sen en fika innan vi tog båten och åkte vattenskidor och ring! :) 
Det var superroligt sålänge man åkte precis bakom båten och sen kommer det ju en liten kant som man far över och då bara skenar ringen (åkte aldrig vattenskidor) iväg åt sidan. 
 
Vid 5 tiden åkte vi hem för att jag skulle träna men då så hade tydligen pappa andra planer så träningen avbokades och istället spelade jag landhockey och hoppade studsmatta med bröderna! 
Man ser nästan inte vad det är på dom två sista det var Viktor som fotade..
 
Hörs snart! 

You're gone now.

Godmorgon!
 
Igår blev det inte att fara ut med båten, så istället var jag ute hela dagen eftersom att solen sken och det visade 22° nästan hela dagen! På kvällen var det en timmes boxning bokad, efter det kan jag säga att jag var rätt så slut, jag satt och skakade nästan hela kvällen igår..
 
Idag däremot far vi ut med båten och sen ikväll är bodypump som gäller! Kamera hänger med under dagen och jag ska föröska att fota massor! 
 
Lite fler bilder från Storforsen

They know who we are.

Vet inte vad problemet med designen är och jag kan inte fixa det så jag ska kolla om någon snäll kan fixa det åt mig! Så jag vet inte när det är fixat men förhoppningsvis inom en vecka.
 

Idag ringde klockan vid 8 för att hinna med att göra mina dagsrutiner innan familjen och jag for iväg mot Storforsen, vi strosade runt vid forsen och alla "klippor" innan vi återvända mot bilen och gick in i restaurangen för att äta lunch. Innan vi kom hem hann vi förbi till Selets bruk (och deras kossor^^)och farmor och farfar för en fika. 
 

Tog en "snabbmiddag" innan jag for och tränade och nu hemkommen för ett ganska långt tag sen, var helt död efter träningen så slog på tv:en och tog en liten sovstund, vilket inte var smart för nu kommer jag inte att somna inom dom närmsta timmarna.. Ska sen troligtvis upp ganska tidigt imorrn för att ta en tur med båten :) 
 
Fem stycken från dagen, mer kommer när jag kollat igenom allt..
 
 
 

-

Har inte hunnit med att fixa designen, men jag ska försöka att fixa det så snart som jag bara kan!

bland lila blommor

I used to dream that we'd run away.

Har inte en aning om vad som kan ha hänt med designen men det verkar som att den inte syns för någon...?
Ska försöka fixa det imorgon, så förhopningsvis är det normalt imorrn! :) 
 
För ungefär en timme sen kom jag in efter att ha spelat basket en timme, och nu ska jag krypa ner i sängen och slå på nån bra film, PARTEY!! hahaha
 
Ska kolla med pappa om vi kan fara och slå några golfbollar imorrn eftersom att det är såååå kul! det trodde ni inte om mig!?
 
komsi komsi hem nu!

Syns designen?

Är det min dator som är seg eller ser man inte headern och profilen!?

Bland blommor och blad.

Blogg.se's app funkar aldrig under hela dagen igår försökte jag publicera ett inlägg via telefonen men inte satan gick det! Är sjukt less på detta och hoppas att dom kommer fixa det nån gång! 
 
I Måndags var jag i alla fall hos mormor och morfar och hjälpte dom med att klippa gräsmattan. Senare på kvällen for jag och tränade med morbror! 
 
I Tisdags for jag (och pappa) till storheden och köpte nya springskor och sen for vi ut till stugan för att träffa några bekanta som bor söderut och är endast här i norr nån gång per år! 
 
I Onsdags hade vi släktträff i stugan så då var vi ungefär 15st som käkade god mat, små pratade och skrattade. Riktigr trevligt!
 
I Torsdags gjorde jag nog inget särskilt än att träna på kvällen.
 
I Går gick jag runt med en sommarklänning och foppatofflor i stugan (jag fotograferade massor där!!) innan jag for hem för att spela basket och hoppa studsmatta med bröderna. 
 
I Dag har jag inte planerat något speciellt, kanske funderar på att fara till stugan en snabbis...
 
 
 
 

Don't get upset, it's just the beginning.

Tanken var att återkomma hit efter helgen men det blev lite längre än så, sorry för det! 
 
I lördags for jag till Emma efter träningen och var med henne nån timme, vi bakade muffins/cupcakes och satt och pratade ute på balkongen innan jag for ut till stugan för att spendera en natt där! 
 
I söndags fyllde en god vän fjortis så jag for till henne och spenderade kvällen där med lite folk! 
 
Måste skynda mig in i duschen nu, skriver om dom senaste dagarna senare ikväll eller imorrn! 
 
Syns! 

Rain rain go away

Regnet har fortsatt att ösa ner idag och i brist på annat for jag, mamma och broder till Ikea. Hem kom jag med lite ljus och stenar till att "piffa" upp mitt rum lite! 
 
Imorgon är klockan ställd på 8.30 för att hinna med en liten frukost innan ett spinnigpass. Sen far jag till Bergnäset för att hinna säga hejdå till Emma som far till Figgeholm på söndag, vi har planerat in en liten photoshoot och inte så mycket annat. Vi hittar nästan alltid på något kul så vi får se vad som händer imorrn! :) 
 
Har lite andra planer för helgen också så det kanske inte blir så mycket uppdatering, men det lär ni ju märka!
 
 
Kram! 
 
 
 
 

Tidig morgon idag! Jag vaknade för kanske en halvtimme sen av att det spöregnade sp jag gick och stängde mina fönster, tre minuter senare ser jag hur det blixtrar och jag flyger upp ur sängen! När det är sånt här väder så kan inte jag somna om, så då ligger jag i sängen och leker med telefonen istället! Fast det finns ett problem... Jag har bara 6% batteri kvar! Bilden blev inte så bra men gatan är FYLLD av vatten!

Never say never.

Godmorgon! 
 
Lite så här efter en frukost sitter jag och lyssnar igenom Chris Browns nya album Fortune. Hela albumet är ju helt amazing bra!  
 
Nu ska jag i alla fall gå och borsta tänderna och sen slå på Never say never filmen eftersom att jag ändå inte orkar göra något annat än sitta inne när det är dåligt väder :( 
 
I eftermiddag är träning bokad så då ska jag svettas av rejält!
 
 
 

Take a break when you are weak and come back when you are stronger.

Uppdateringen har varit kass dom senaste dagarna och det beror på att jag har varit i stugan och ute på skärgården. Nu är jag hemma och ska ta tag i bloggningen! 
 
Under dessa tre dagar (?) har jag, ena halvan av familjen och hundarna varit på olika ställen och kameran följde självklart med överallt, men stannade tyvärr i väskan nästan hela tiden. Den enda gången den användes var i förrgår på klubbviken, och det enda jag fotade var min kusin och min morbror, bra jobbat Sofi! 
 
Idag efter frukosten gick jag, mamma och bror ner till stranden i stugan för att rensa den på sjögräs, gräs och lera. Vi höll på nån timme och sen tog vi en matpaus nån timme... innan vi gick tillbaka till stranden för att fortsätta så hann jag och Viktor med att hoppa studsmatta! Efter någon till timme på straden badade vi och sen for vi mot pappa. Så nu sitter jag och har precis ätit middag (ja middag!) efter att jag tränat lite, och ska snart släcka för natten eftersom att tidigare natt inte bjöd på så mycket sömn! 
 
fick faktiskt en bild på Viktor och hundarna också! 
 
Höres! 
 

Stugan!

Hej! Idag så var planerna: Springa, bada och bara vara ute. Men istället så for jag och min bror ut till stugan för att bara vara, men innan det så hann vi med att spela landhockey, hoppa studsmatta och bada! Nu är vi i alla fall i stugan och myser på, har precis ätit munch (middag/lunch) och ska fortsätta kvällen med en liten båttur och kortspel! Ha det bra sålänge!

Omnomnom frukost!

Godmorgon! 
Idag klev jag upp vid 10 för att inte sova bort hela dagen eftersom att när jag sover länge så är det alltid soligt och varmt ute, men den här gången var det spöregn och mulet. INTE KUL! 
Så istället för att somna om till regnet gick jag faktiskt upp och åt en himla god frukost, fil med mysil och färska jordgubbar, Namnam vad gott det var! 
 
Just nu väntar jag på lite svar på några mejl, och kollar på spöregnet (som precis drog igång igen, det var faktiskt uppbehåll ungefär en timme) 
 
i och med bildbrist blir det lite random bilder framöver...
 
 

Berättar om mig själv!

 Jag heter Sofi Nordström, är 13 år och bor i Luleå i norra Sverige. För ungefär ett år sedan flyttade jag ner till Kramfors (från Luleå) med mamma och hennes sambo för att min bror skulle börja på hockeygymnasiet där, men efter ett halvår flyttade jag tillbaka till (min pappa och hans sambo, hela min släkt bor också i Luleå) Luleå för att jag inte trivdes i Kramfors och för att skolan var för "dålig". Jag klarade inte av att se på alla dom som stog utanför och rökte och dom personer som smet ut från lektionen för att röka, vissa gick bara från lektionerna utan att säga något och ingen brydde sig. Ingen brydde sig heller om det var folk som blev mobbade och enligt mig så är skolan väldigt oansvarig och försöker inte ens göra något åt det!
 
När jag bodde i Kramfors fick jag allergiutslag i ansiktet så jag slutade anväda allt med parfym i och när dom hade försvunnit så kom det igen och jag slutade än en gång med parfym produkter men den gången så fösvann inte utslagen helt så jag har kvar lite av det vilket resulterar i att jag är rödflammig på kinderna! 
 
Nu bor jag som sagt i Luleå och lever ett mycket bättre liv med härliga kompisar och bra folk i min närhet. 
Kvar i kramfors bor min mamma och bror, även våra två hundar Milli och Tessla, men under sommarlovet är dom här i Luleå i våran stuga i Mörön. 
 
Jag spelar tennis och älskar att vara ute och jogga! Jag gillar att fotografera och träna. Jag går gärna utan smink och med uppsatt hår, även i skolan. Jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig och jag är inte heller rädd för att skämma ut mig! Jag älskar att vara med min familj och har absolut inget emot att sitta hemma en kväll mysa med dom men självklart gillar jag ju också att vara med kompisar och hitta på massa skoj. 
Jag älskar verkligen alla i min närhet och alla mina vänner som alltid gör mig på bättre humör.
 
Just nu fokuserar jag på mig själv och vad jag vill åstakomma med mitt liv, jag har stora drömmar och många mål att uppnå. Jag är nöjd med mig själv men jag kunde ha varit nöjdare, jag jobbar på det jag vill komma åt och jag kommer att nå det om jag bara vill, och det vill jag. 
 
Lite små fakta om mig:
• När jag är ledsen somnar jag typ alltid..
• Jag satsar på att springa milen under timmen innan sommarens slut
• Jag ser upp till tre personer: Nicki Minaj, Chris brown och en i min närhet. 
• Jag skulle inte kunna leva utan Mjölk, Musik, Min telefon, Nagellack och Tuggummin 
• Jag målar om mina naglar 2-5 gånger per månad (vilket inte är bra) 
• Jag gillar att träna! 
 
Hoppas att det hjälpte er att få en liten inblick i hur jag är och vad som händer i mitt liv just nu!
 
haha lite rufsigt hår men det här är jag i alla fall! 
 
Kram
 
 
 

FUCK!

Tack till Emmas pappa som gjorde allt han kunde för att köpa biljetter men tyvärr så var allt slutsålt! 
 
Känns ganska piss men det är inget att bli deppig av, så som det ser ut just nu kommer vi (jag och Emma) inte att gå på Justin Biebers konsert i Stockholm, men jag ska göra allt jag kan för att få tag i ett par!!!!! 
 

 
Idag har jag i alla fall varit ute i stugan ett tag men nu är jag hemma för att snart fara till farmor och farfar och äta middag! 
 

-

Jag har haft två superbra dagar med Emma (och hennes sis för den delen). Igår for jag ut till deras stuga (som sagt) och där hände det inte så mycket annat än att vi tog det lungt, badade fötterna, åt massa gott och grillade marshmallows. Idag vaknade vi tidigt för att fara till Ikea och små handla lite, på vägen hem var jag och Hanna (Emmas syster) så trötta att vi somnade i bilen, hehe det råkade kanske bli lite sent igår...
 

Funderar på att åka ut till stugan men jag är inte riktigt säker, om det skulle bli så så kanske jag inte kikar in hära förens imorron kväll annars blir det på söndag! 
 
 
Shoppingen i Stockholm:
 
Måste dra har lite brottom, så dom bilderna får duga! :) 
 
Kram! 
 

Justin bieber!

 
Jag fick då alltså ett sms i förrgår kväll där min tremänning frågade om jag ville med och se... wait for it wait for it, Justin biebers konsert! Helt awesome! Och självklart vill jag det så nu har jag hunnit med att kolla upp allt om biljetterna och konserten, så på fredag bokar vi två biljetter till hans konsert i Stockholm den 22:a april! 
 
Nu tycker väll ni att det här inte är en sån big deal men för mig är det det, eftersom att jag väldigt gärna lyssnar på hans musik och tycker att han är en helt underbar person som skriver underbar musik!
 
Visst det är ett tag kvar men ändå, det är liksom helt wjesdsdg! 
 
Kanske inte återkommer förens på fredag! 
 
Ha det! 
 
 
 
 

Hemma efter några dagar med mamma!

Hej! 
 
Har inte kunnat blogga dom dagar som har gått, jag har varit på resande fot och blogg.ses app funkar inte så det är orsaken till ingen updatering! 
Nu är jag i alla fall hemma och ska försöka se till att jag kommer i säng tidigt. 
 
Igår fick jag ett trevligt sms från min tremänning, vilket jag berättar om imorrn, det är helt awesome så kika in imorrn! 
 
Just nu tänker inte ta mig tid till att ladda över bilder och skriva om min helg, så jag återkommer imorrn med den informationen.
 
 
 
Hörs! 
RSS 2.0