Människohjärna

Tjenis alla Sofis bloggläsare, eftersom hon suger på att blogga tänkte jag att jag skulle våldgästa hennes blogg lite! Idag har vi cyklat till skogen och plockat kottar. Här får ni en bild från idag :)

Fixat håret!

Igår (äntligen!) så färgade och klippte jag håret! Det blev inte jättestor skillnad men hårfärgen är jämnare och topparna mindre slitna :) 
 
före (jag vet att första bilden är mörk men men):
efter:
 

Fade-naglar

Testade på att göra fade-naglar, som jag kallar det. Eftersom att det var första gången så blev det inte superbra men jag är nöjd med resultatet ändå! 
taget med mitt nya oblektiv, fast 35mm.
 
 

Stockholms bilder

Hej! 
 
Kom på att jag inte har visat bilder från då jag var i stockholm, så jag gör det nu! 
 
Första dagen soligt och varmt så vi köpte glass och gick och satte oss i en park
        Typ dom sakerna som jag köpte där, fick även med mig lite från Kramfors också!           Åt mat som en boss        Milli fyllde år så vovvarna fick massa gotta och sen gick vi i hagaparken
        Sista dagen gick vi på gamla stan och käka glass
 
 

Gif

Blev bara tvungen att göra en gif bild så här är den
 
picasion.com
picasion.com

Glad igen!

Hej hej! 
 
Gårdagens inlägg och inköp var verkligen nödvändigt. Jag slog på några TBBT avsnitt medans jag åt min käraste glass, jag var ju såklart glad då men när jag fick ont i magen och inte kunde äta mer glass så blev det ledsna miner igen. Och som vanligt när jag är ledsen så blir jag trött så jag låg tänkte på massa grejer och kom fram till att jag inte behöver vara ledsen! Så jag gick och la mig och fick ordentligt med sömn och nu är jag mycket mycket gladare! :D 
 
Det är fint väder ute och jag sitter just nu inne och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska slå 12.30. Ska och träna och sen fara och klippa mig, behövs verkligen mitt hår ser ut som ett fågelbo! I helgen ska jag också färga håret. Yey :) 
 
Om jag ids så tar jag före och efter bilder.
 
Ha det bra! 

sad

Som ni kanske märkte i förra inlägget så är jag skit arg (och depprimerad) över en liten sak. Jag borde inte vara så brydd i det men jag är ändå det så nu är jag typ knäkt! Jag for i alla fall iväg och köpte en bj innan jag dog, så nu är jag i alla fall glad tills jag inte orkar äta nå mer eller då den tar slut ;) 
 
bästa smaken Cookie dough!
Ha det bra!

Fuck

Måste... ta.... ut..... min......... aggrission... nånstans... 
asdgingmerjmdfbof,bdpssbnsiigifiiiibnsövkcmxskdgnviusdbnvwsboienrbuvrfbhvjdsm gj ngomfiscjoiwargjhvjcndf ujgfcdsngn 4erjdvn jndjfh janfdkojrfng 2Qawfj jdvbnebfj  snefadiosjfnbnfdiughnv hudfjkmfcvb
 
Så nu mår jag mycket bättre! :D

Himla fin

Ta bara nån minut av ditt liv till att kolla på denna video, den kanske inte säger just dig så mycket men sånt här påverkar nog människor mer än vad man tror!  

Första skoldagen!

Hej. 
 
Som vanligt så blir det aldrig som jag tänkt mig (med bloggen) och jag hann helt enkelt inte kika in när jag kom hem från Stockholm. Men men sånt som händer...
 
Idag har i alla fall första skoldagen varit! Det känns superbra att få in rutiner i vardagen igen, och sen alla kompisar som man inte hunnit träffa under sommarlovet var ju jättekul att se dom. Efter skolan så kom mamma förbi eftersom att hon far hem till Kramfors nu så jag följde med henne till mormor och morfar och åt "middag" där innan jag for och tränade! Det var svin jobbigt eftersom att jag hade sån sjuk träningsvärk sen igår. 
 
Det känns som att jag inte kommer ha tid till bloggen nu när skolan drar igång och så, men vi får se! 
Jag ska lägga upp bilder på kläderna jag köpte i Stockholm (Kramfors också faktiskt) och sen så blir det en
jag-bloggar-när-jag-känner-för-det bloggpaus så vi hörs när vi hörs! 
 

Insp: Rollerblades

Insp: Shorts and a top

Vem skulle inte vela gå runt såhär på sommaren!??!?!
 

Blonde and brunette

Kista efter mötet!!

Hej hej!

Mamma skulle in till kontoret på nåt möte så jag passade på att sitta vid hennes dator lite! Vi är ju i Stockholm nu eller Järfälla men det ligger bara några minuter ifrån Stockholm innerstad. Jag vet inte hur länge mötet där skulle vara men det slutar nog snart och då ska jag och mamma in till Kista galleria för SHOPPING!!!!

Ni får ha det så bra så hörs vi snart!

pink and platforms

Dröm, helt klart.

Är det bara jag som vill ha ett strandhus, bo på varmare breddgrader och gå på stranden i solnedgångar?
En sak som jag har drömt om ganska länge är att ha ett strandhus utomlands nånstans, Barbados, Mallorca eller Karibien. Jag blir helt förälskad när jag ser vackra foton tagna nere på stranden i en rosa orange solnedgång. Tänk att under dom varmaste dagarna ligga i en nybäddad vit säng med utsikt över det kristallblåa vattnet, att se folk med solparaplyer, solhattar och tunna kläder för att inte koka bort i värmen. Att sitta precis vid vattenkanten och känna det ljumma vattnet skölja upp över dig, att bara sitta där och kolla så långt ögat når, att inte veta vad som finns längre bort efter horisonten. När man från stranden hör glada människor och ser badbollar, parasoll, badmadrasser och handdukar i regnbågens alla färger. Att bara kunna gå några meter utanför sitt hus, blunda och känna doften av havet och att sen öppna ögonen och bara se strand och hav. Att ta på sig ett par shorts och en tunn blus över bikinin och bara gå, gå längs straden vid vattnet för att inte bränna fötterna. Lyssna på fåglar medans du spatserar längs stranden eller varför inte lyssna på favorit musiken. 
 
Det är min dröm, att under sommaren kunna ta ett plan söderut och bara släppa allt annat för några helt oförglömliga månader vid havet. 
 
Om den syns så är detta en låt som får mig att tänka på sommar i Karibien. 
Annars har ni den här.

dagarna i stugan

Hej och godmorgon! 
 
Jag vet att jag skulle kika in här i förrgår men det blev ändrade planer och jag sov över i stugan (= inget internet)
så igår halva dagen var jag också där. På eftermiddagen for jag och tränade med Lis och sen så gick vi hem från stan, vilket resulterar i att jag höll på att somna i duschen sen när jag kom hem!
 
Som ni förmodligen har förstått så far jag till Stockholm idag, så nu ska jag bara fixa mig och packa väskan så far jag senare idag. Jag har inte hunnit fixa några tidsinställda inlägg under dagen men som vanligt kommer dagens inspirationsbild. OM jag får tillgång till internet så kikar jag självklart in och säger hej! Jag tror jag kommer hem på Lördag kväll men jag är inte säker så vi hörs när vi hörs! 
 
bilder från stugan

Umbrella

BOY

Mysdag i stugan!

Hej! 
Idag är det en typisk mysdag, jag sätter mig i soffan när jag vaknat och sen så äter jag frukost i soffan och snart ska jag ut till stugan och mysa ännu mer! Plus att jag var ut och sprang och gjorde benövningar igår, så idag är det slappardag. :) 
 
Jag har inte hunnit ta tag i packningen till Stockholm, vilket jag borde för jag kommer behöva packa om den minst tre gånger innan jag är klar, och så ska jag ha med mig min (feta) kameraväska! 
 
Jag vet inte om det kommer gå att mobilblogga från stugan men om det gör det så kikar jag in nån gång under dagen, annars hörs vi ikväll! :) 
 
•random•

Nicki

Sushi.

Godmorgon! 
 
Idag var tanken att jag skulle vara med Filippa men det blev ändrade planer så istället ska jag ut på en liten powerwalk snart och sen bara mysa i hamocken med bra musik i öronener. För första gången i mitt liv så ska jag äta sushi till middag, Yeay! Hoppas att det är gott för annars har jag haft för höga förväntningar.. men det är säkert jättemumsigt :)
 
På tisdag åker ju jag till Stockholm så jag ska/har fixat lite tidsinställt åt er, och just på tisdag kommer ett inlägg som fick mig att ta en paus från omvärlden och bara drömma medans jag skrev det! 
 
 

<3

Mormor och barnbarn!

Hej hej! :) 
 
Nu när jag äntligen känner att jag börjar få tillbaka orken för att blogga så kommer jag att åka bort. På tisdag beger jag mig mot huvudstaden för att "koppla av" lite innan skolstarten, jag kommer självklart hinna med att blogga innan det men under resan kommer jag nog antagligen varken ha ork, internet eller tid till att blogga så då kommer bloggen att få lida (ännumer) 
 
Nog om det nu! Jag har utforskat lite i gimp och testgjort lite texter och sånt så snart kommer det antagligen att komma upp texter till bilder och annat prydligt och fint, på tal om prydligt och fint så kommer jag snart också att byta design.. jag vet inte när men inom snar framtid i alla fall! 
 
Nog om det nu, igen! 
Efter frukosten fixade jag mig och drog sedan mot Emma, vi satt och snackade ett tag innan vi bakade en smarrig blåbärspaj med hennes systrar och mitt i allt fikande så kom vi på idén att ha vattenkrig, Wihhohoho
Vi hade vattenkrig typ en timme eller nå innan vi fick nog o gick in o duschade, jag hade ju inte med mig nå torra kläder så jag cyklade hem dygnsur utan skor och tröja... haha
Jag har inte fotat något speciellt idag förutom en blåbärspaj så jag orkar inte lägga upp dom bilderna... Istället får ni en bild på mormor och kusin.. Endast för att dom är så gulliga!
 
 
ha det bra sålänge! :) 
 

Blonde & Purple

Inspiration och saknad.

Jag har funderat ett tag på om jag ska börja med dagens inspirationsbild, dagens låt, dagens outfit osv.. 
men jag har aldrig riktigt tagit tag i det, men nu ska jag göra det!
 
Så från och med imorrn börjar jag med dagens inspirationsbild, wihooooo! Och sen så hade jag tänkt att göra något i form med månadens låt och då lägger jag upp en låt som jag tycker är värd att lyssna på :) 
 
Saknar mina två gullegrisar! 
 
 

.

 
 

Dom två bästa

 

NIkon D3200

Är sjuuukt nöjd med inköpet av kameran, den absolut bästaste i världen!! 
Det är ju inte den proffisionellaste (?) och bästa inom fotovärlden men för mig räcker det med den och jag är jättenöjd! Jag har bara hunnit lära mig "grunderna" av den men imorrn (om det är bra väder) så ska jag ut på en fotorunda med instruktionsboken i högsta hugg! 
 
Tack pappa och mamma för denna underbaring! <3 

Kärlek.

Hej hej!

Idag har jag bara legat inne och slappat, jag hade faktiskt tänkt att fara ut och springa men det blåste lite väl mycket så jag sket i det.
När pappa slutade jobbet for vi och köpte min nya kamera, o ohhh så vacker den är, kärlek vid första ögonkastet. Den har precis laddat klart så ska ut och knäppa några bilder så få ni se resultatet senare!

Syns!

Champion

Denna låts text är nog den bästa texten inom musik världen, enjoy! 

hennes hår

We<3it

kalas!

Hej! 
 
Under dessa dagar som jag varit borta så har jag hunnit med att planera ganska mycket, en stockholmsresa (eventuellt), hel uppfräshning av mitt hår i form av att byta frisyr, en språkresa som kommer att bli av om två somrar och att köpa en ny kamera! 
 
Förutom att planera massa grejer har jag också hunnit träffa lite folk som Filippa, Emma och Alva. 
Filippa var jag med Söndags och Måndags(?) och Emma har jag varit med i Onsdags och Torsdags, sen så träffade jag lite folk på Lule kalaset och en utav dom var Alva som jag inte har sett på åratal!
 
Jag gick ju på Luleå kalaset både onsdag och torsdag och himla kul vare! Såg också min framtida man, jag dör så snygg han var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Idag har jag firat denna sötnos som fyllde 1 år igår! 
 

.

 
 
 

-

Fattar inte vad som händer med blogg.se just nu men om något inlägg dyker upp två gånger eller om det kommer ett tomt inlägg så bry er bara inte i det...

Dom två bästa

 
RSS 2.0