Svull, Shopping, Stockholm, Strängnäs

Igår vid 18 möttes jag av mamma på flygplatsen för att sedan åka in till ett hotell i Solna. Vi gick in på hotellrummet och tog det lungt ett tag innan vi gick tvärs över gatan till en thai restaurang, till middag åt jag vi stekta nudlar med kyckling och eftersom att det är en liten "mini semester" så tog vi lite glass till efterätt!
 
Natten till dag har jag knappt sovit nå, jag låg och vred och vände mig ända tills kl 4! Så när klockan ringde vid åtta var jag lagomt trött. Jag pallrade mig iaf upp och åt frukost, sedan tog vi bilen in till barkaby för att gå på Stockholm quality outlet, tyvärr var det ju en stor besvikelse när vi kom dit, det var mycket mindre än vad vi trott och det fanns knappt nå efterlängtade butiker. Vi tog då istället bilen och rullade iväg mot Kista galleria, där jag fyndade lite saker som jag har varit ute efter ett tag.
 
Imorrn ska vi och hälsa på några vänner i Strängnäs (ungefär 1h utanför sthlm) och umgås med dom ett tag innan jag och mamma kanske tar en till sväng till Kista. Annars kommer vi nog att fara in till "riktiga" stan och strosa runt där ett tag!
 
Haha, hade inte förväntat mig att skriva ett sååå långt inlägg men nu blev det så, återkommer kanske imorrn via telefon (om blogg.se:s app vill funka!?)
 
Bilder på allt möjligt kommer efter resan! :)
 
bara för att jag har världens sötaste kusin!
 
Ha en bra helg!

Inspiration (tidsinställt)

             
 
 
 
 

Starting to forget the way you look at me now.

Hej! 
 
Klev upp kl 9 idag och kände mig faktiskt rätt så utvilad! 
Efter frukosten har jag hunnit med att packa nästan allt jag behöver ha med mig, och sen så har jag hunnit med att göra ett tidsinställt inlägg till imorrn, jag har också hunnit med att platta håret och det är jättelångt! Eftersom att  ända sen jag slutade skolan har haft uppsatt hår så har jag inte kunnat spekulera om det har växt eller inte men nu ser det i alla fall längre ut vilket är awesome. 
 
Snart ska jag antingen fara ut och springa eller köra lite träning hemma, såsmåningom (stavningen?) ska jag fara iväg till flygplatsen och sen sväva iväg mot Estocolmo, WIHOOO! 
 
Just nu..
 
 
Ha en bra helg om vi inte hörs (det kommer som sagt ett tidsinställt imorrn)! 
 
 
 
 

Third time in a row

Nu på kvällskvisten är det tredje gången den senaste veckan som jag har gjort om mina naglar. Igår så tänkte jag göra ett par somriga naglar som jag skulle kunna ha under stockholmsresan men jag blev rätt så missnöjd med dom så jag gjorde nya idag! Jag är snart klara med dom bara ett top-lager så är jag klar. 
 
Denna gång blev dom ljusrosa med guldiga blommor, lite somrigt och fräscht! 
 
Ska snart gå och lägga mig i sängen, kanske kolla nån film eller läsa en bok, jag vill ändå vakna tidigt och kunna ta vara på dagen istället för att sova till 12 och vara trött till 17 och sen så hinner man inte göra något. Sen så ska jag ju också tll stockholm imorrn och för att då kunna ta vara på hela helgen vill jag ju inte sova bort dagarna! 
 
 
Ha det! 

Stockholm och Kramfors.

Godmorgon! 
 
Jag lyckades pallra mig upp ur sängen ganska tidigt men jag hann bara med att äta frukost innan jag var i sängen igen, men jag tycker faktiskt att man nån gång får ligga i sängen hela dagen och bara kolla film. Idag är det ju skitväder så då tar jag en liten filmdag i sängen! 
 
Jag som hade tänkt fara ut och springa men det orkar jag ju inte när det är dåligt väder, får ta och köra lite träning inne då. 
 
Sen måste jag ju packa också för imorrn åker jag till stockholm! (hoppas bara det är bra väder där)
Jag kommer att vara där tills på söndag och sen far jag till Kramfors och är där tills på tisdag.
Det ska bli superkul eftersom att jag bara ska dit med mamma, mother daugther weekend! 
 
 Update: Jag gick in och kollade värdet i stockholm, fredagens väder såg bra ut annars skulle det regna dom andra dagarna, men varmt var det iaf! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bild från Kroatien
 

Kram! 
 
 
 

Don't wake me up.

Hej! 
 
Har drömt jättespännande och konstiga drömmar den senaste veckan och ibland så är det nästan som att jag inte vill vakna upp ur dom! Hatar dom drömmarna..
 
Aja, idag efter frukosten blev jag iaf hämtad av Li för att sedan åka in till henne på hertsön, vi satt och spelade nå spel och kolla lite William videos på youtube ett tag innan vi tog och for in till stan. Som alltid så far jag dit för att bara kolla men kommer alltid hem med något och denna gång en vit och blårandig (ser ut som svart på bildenr men den är blå) tröja med spetsrygg, superawesome! 
 

Jag har typ inte varit med Li på ett år!? Så det var kul att få se (och träffa) henne, men när fantasin och vädret inte är på top så finns det inte så mycket att göra men det var kul i alla fall! 
 
 
1/3 Bilder som jag skulle lägga upp men än en gång så laggar blogg.se sönder och det funkar inte men såhär ser tröjan (t-shirten) ut framifrån och så är det spets på baksidan, man kan se lite av det högst upp vid galgen. Ni får ursäkta att galgen och dörrhängaren kom med men nu blev det så och jag ids inte ta nya bilder.
 
Hörs imorrn! 
 
 
 
 

Bilderna

Nu verkar det funka så här kommer det lite bilder från midsommarhelgen! 
 
Bild 1 Midsommarstången
Bild 2 Midsommar"drink" 
Bild 3 Massor av fika 
Bild 4 Den sällskapssjuka godiskatten
Bild 5 Allt folk som var med + några till som satt bakom mig när jag tog fotot 
Bild 6 Brännboll på kvällskvisten
 
Det var det jag hade att bjuda på denna gång!

Strul, igen!

Just nu fungerar ingenting på blogg.se!

Jag har försökt att ladda upp bilderna från midsommar typ 5 gånger men det funkar inte, jag kan inte ladda upp en enda bild inte ens en arkivbild. Blir sjukt less på det här, men det blir väll så när det är nytt.

Återkommer senare idag, förhoppningsvis med bilder!

20.29

Idag har jag ätit vattenmelons frukost, spelat landhockey med bror, solat på altan, storhandlat med pappa, ätit världens (och då menar jag världens) godaste middag, bara slappat och ätit jordgubbar och glass! 
 
Och nu var det meningen att jag skulle ladda upp bilderna från midsommar men självklart så fungerar det inte, men jag ska försöka senare igen, än så länge en arkivbild.
 

Promise i will stay right here.

Godmorgon! 
 
Midsommar igår och det var superkul, trots att jag trodde att vi skulle vara mycket mer folk. Vi var kanske runt 20 stycken som skålade, spelade fotboll, åt massor av fika och mat, spelade brännboll, åt hamburgare in på natten och körde cab (en bil med nerfällbart tak). Sammanfattar hela gårdagen med 7 ord, en av dom bästa midsommrarna på länge. 
 
Idag ska jag tillbaka ut på landet till farmor och farfar för att ha den traditionella palt"festen" där alla som var med på midsommar kommer och äter hemlagad palt! 
 
Hade tänkt att vara hurtig idag och jogga till farmor och farfar (11km) får se hur det går men dit ska jag ta mig vare sig jag går eller springer. 
 
Bilder kommer senare idag eller imorrn! 
 
 

Äntligen!

Jag har äntligen fått nya blogg.se!
Alla säger att det är mycket bättre än den gamla, hoppas på det! 
 
Idag.. idag är det torsdag och jag har inte haft så mycket för mig.
Vaknade vid 6 gick ut med vovvarna och gick sedan och la mig igen, sov till 9 och sen gick jag upp och åt frukost. Efter det har det inte hänt så mycket annat än att jag har klippt gräset och ätit (världens godaste) jordgubbar! 
 
Nu efter middagen var det meningen att jag skulle göra blå&gula marble nails (midsommar imorrn ju), men det gick ju sådär jättebra! Första nageln vart acceptabel och alla andra blev bara kladd.. så jag gjorde dom bara blå, och nu funderar jag på om jag ska måla dit lite gula dekorationer. 
 
Morgondagen kommer jag att spendera på landet med denna awesome människa och många andra! 
så söt! (säg till om jag ska ta bort den)
 

Glad midsommar! 
 
 
 
 
 
 

Dag 21 Tre favoriter från spotifylistan

Ny design!

Efter mycket klagomål och omjusteringar så är äntligen den nya designen här och om den inte se ut såhär:
så testa med att uppdatera sidan!

Designen är gjord av: Filippa http://filippawho.blogg.se/

Jag är jättenöjd med hur den ser ut och kommer antagligen att be Filippa om fler designs framöver!

Höres :)

@mormor och morfar

Hej!
Då jag inte haft ork att kika in här har jag varit på massor av promenader med hundarna, ätit massa mat, varit på stan och mått allmänt bra!

Nu ska jag dra mig från fotbollsmatchen för att gå ut med hundarna :)

Hörs imorrn!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3404638/images/2012/pic_207088102.jpg" class="image">

Dag 21 En sak du aldrig vill glömma

All den tid jag varit med underbara personer!

Marble nails!

Jag har nyss testat att göra marble nails, lite svårt var det ju men ändå mycket lättare än vad jag trodde.

Tekniken var inte den bästa så nån annan gång då det blir lite finare ska jag lägga upp en bild på naglarna.

än sålänge lite weheartit bilder












Hundvakt..

Efter en helt awesome dag och natt i tält i Emmas (och hannas farmor och farfars) stuga så följde jag med dom hem och spenderade en till natt med dom! Under gårdagen hann vi med att måla stenar, bada, fara och köpa godis, äta godis, äta mums middag, äta choklad, ta en springtur (väldigt lång), boka stockholms resa med mamma, äta glass och se på film.
Det vart en ganska tidigt kväll eller natt och sen sova till klockan 12 det är alltid lika skönt, sen bjöds det på gröt och pannkakor till frukost.
Nu har jag landat hemma och ska börja packa väskan för att i morgon ska jag till mormor och morfar för att vara "hundvakt" (till mina egna hundar) i tre dagar... låter kanske lite konstigt men dom bor ju nere i Kramfors med mamma och bror och jag bor uppe i  Luleå med pappa.
Kram

Tält eller nåt...

Hej!
Dagen började med en powerwalk och lite joggning, vid två kom Emma och co. och hämtade upp mig för att sedan åka till hennes (farmor och farfars) stuga. Väl där blev det kubbspel, årets första "dopp" och massor med mat och go' fika, Alltid lika kul! <3
Vi har slagit upp ett tält som vi ska sova i inatt, kallt äre men med massor av filtar, sockar och kläder på så ska det nog gå bra!
Vi har även hunnit med att kolla på en film, Friends with benefits. Awesome bra!
Nu har det blivit senkväll och imorgon kanske det blir en powerwalk, så godnatt!
'
bjuder på den....<3

Kram

Dag 20 Tre saker ni borde veta om mig

• Jag är 99:a fast "uppfattas" väldigt ofta som 98:a eftersom att jag går i samma klass som 98orna
• Jag har världens bästa familj
• Jag gillar inte folk som röker, snusar eller inte är sig själv

Dag 19 Saker jag är beroende av

• Veta att min vänner mår bra
• Mjölk
• Mysli (musli)
• Nicki Minaj
• Musik i största allmänhet
• Ha någon med mig hela tiden (gillar inte att vara ensam)
• Lypsyl
• Snoddar eller plattång (om jag inte har uppsatt måste jag platta håret)

Sommaren har hittat till Luleå!

Årets första myggbett, solsken, löpturer i solen, strandmys med kompisar och fotografering i solnedgångar. När sommaren nu har kommit så är det den förstsägande meningen som jag har gjort i veckan!

Bloggningen kommer inte att vara mycket bättre än vad den är nu, så förvänta er inget mer än något inlägg per vecka. Men hoppas att det duger i alla fall :)

Känns som att jag har massor att berätta till exempel att jag har handla lite saker, tränat stenhårt osv osv...

Kram sålänge.

Dag 18 Tre saker jag gjorde förra sommaren

Jag hoppar över 17 (en person jag saknar) för att jag saknar för många!
Cyklade runt överallt, Badade, "bodde" i stugan.

Dag 16 En sak på toppen av min önskningslista

För framtiden: Flytta utomlands
Just nu: Ta vara på sommaren på alla sätt o vis!

Latheten tar över!

Godmorgon!

Jag är sjukt trött efter igår, jag kom hem vid två efter att ha varit på lillsand med några stycken. Jag borstade tänderna och sen bara kastade mig i sängen.

Vid tolv kom mamma in rummet och väckte mig så då gick jag upp och åt en go frukost, nu har latheten tagit över så jag ligger i soffan (kommer troligtvis göra det heeela dagen) och mobilbloggar för att jag inte orkar gå och hämta min dator....

Just nu vet jag inte vad dagen kommer att bjuda på men något kommer säkert att hända! :)

Kram

Bra start på sommaren!

Ungefär vid halv 7 kom Alva och Anna hem till mig, och så fixade vi håren och lite smink till skolavslutningen.
Sen iväg mot skolan för att sitta en timme i aulan och lyssna på sånger och tal. Efter allt det så for jag nästan raka vägen till piteå för att se Daniela spirnga ut (ta studenten). Efter det blev det som vanligt en skolavslutningsmiddag med släkten!

Standard på avslutningen är att klassen far ner till lillsand och bara myser, detta år blev det också så. Några kom och några for men vi var ändå ganska många. Vissa stack hem till Björn och andra stannade kvar på stranden. Själv for jag först till Björn men övervägde senare att åka ner till stranden igen. Vi hade sjukt kul ändå... några från en nia kom förbi och kollade vad vi gjorde. Dom var lite påverkade men samtidigt asroliga, det hela slutade med att vi var fyra från min klass som satt och "prata/hängde" där niorna satt. Det hela avrundades med grillning av marshmallows (stavning). Har precis gjort mig klar för sängen och ska krypa ner och värma mig.

Huvudvärk, frusen, trött, ofräsch och helt slut... precis vad jag är!
Kram!

Nationaldag

För er som har missat så är det ju Sveriges nationaldag idag! Jag vet inte riktigt vad man ska göra en dag som denna men jag har i alla fall sovit tills kl 11, ätit frukost, kollat tv, ätit lunch, kollat ännu mer tv, läst en tidning, ätit middag, tränat med Lis, duschat och druckit vatten.
Jag tror jag fick med precis allt jag har gjort idag... eller vänta jag har ju gått på toa också.

Hahaha ett väldigt detaljerat inlägg men jag har ju inget annat att blogga om så det får bli det de blir!
Det kommer inte att bli intressanta inlägg med min brist på blogglust, så jag tar en liten paus och återkommer när jag känner mig mer peppad på att blogga!

random bild från Kroatien

Kram!

Förstörd vecka

Igår bloggade jag inget och orsaken till det var att när jag skulle laga mat fick jag vattenkokaren (med kokhett vatten i) över mig och brände mig på armarna. Så ja och pappa for till apoteket för att få nå kylbalsam eller nåt sånt, väl på apoteket så pratade vi med två stycken som jobbade där och båda tyckte att vi skulle åka in till jouren och be dom kolla på det och såhär kom jag hem:
Jag kommer att byta bandaget på torsdag och då får jag ett lite mindre och mer rörligt bandage men jag kommer att få gå såhär på skolavslutningen, vilket inte var en dröm just precis!

Idag var jag i alla fall med klassen på leos lekland (mentorsdag) och visst jag kunde göra saker men det gjorde ont det kändes inte bra. Imorrn är jag ju ledig men på torsdag har vi brännbollsturnering och på fredag skolavslutning, och med det här på händerna/armarna kommer det ju inte att gå bra. Sen hade jag också bokat in en massa träningar till veckan men det kommer jag ju intejust precia att gå på.. alltså är veckan typ förstörd :(

Det blev ett ganska långt inlägg, men man kanske orkar läsa allt i alla fall?
Hoppas ni mår bättre och får en superbra vecka, jag ska försöka göra det bästa jag kan med denna vecka, Kram!

Lite stressad...

Hej!
Jag är lite stressad just nu för om någon minut ska jag och träna men jag hade bara tänkt att kika in och säga hur min gårdag såg ut.
Vaknade vid 11 åt go frulle och sen tog jag tag i mitt stökiga rum (fortfarande ganska stökigt). Vid typ 4 åkte jag till Emma, vi hann prata om precis allt mellan himmel och jord, och eftersom att jag var borta förra veckan så hann vi inte ses något så det var ganska längesedan vi träffade varandra. I alla fall kl 18 blev jag tvungen att fara hem och käka, så vi sa farväl för denna gång och sen drog jag hem. Efter middagen så tog jag min kära dator och såg en film samt käka lite gotta!
Ha det bra!
bildrepris...
Kram!

Dag 15 Vad jag ska göra sommaren 2012

Vara med kompisar, resa, ha kul och ta hand om mig själv!

Kroatien: Del 2 La familia o jag




Kram!

Dag 14 Hur såg min dag ut?

Skola, fotografering, springtur, go midda och massor av tankar.

Like a roller coaster.

Dagarna som har gått har varit ganska bra. Jag har känt mig som ett träsktroll men livet har ändå rullat på. Nu är det bara en vecka kvar av skolan och alla prov är avklarat, känns super!

Igår efter skolan åkte jag buss med Alva till stan där syftet var att hitta en skolavslutningsklänning till henne men icket! Det blev istället ett par jeans, tre nagellack, ansiktskräm och ett par örhängen för mig, och lite annat som Alva också köpte. I allt springande mellan butiker hann vi också trycka en mjukglass, yummi!

Dagen då? Ja ganska mycket har väll hänt, svenska redovisning, fiskprat med NO läraren, städning, och fotografering med Filippa som fotograf.
Har i alla fall precis kommit hem och ska kankse kolla lite tv (antagligen så sitter alla ute och solar i det fina vädret men inte jag!) eller höra med Emma om hon har något speciellt för sig ikväll..

Juste det är fredag idag.. Ha det bra folk!
den så länge

Kram!
RSS 2.0