Valborg.

Dagen har varit helt ok förutom skolan då som var helt onödigt dålig men skit samma, några lektioner och sen bara hem och ut till stugan nån timme. På eftermiddagen blev det grillning och majbrasa hos farmor och farfar (jag kör på homie stilen och är med släkten)
Bilder kommer imorrn.
Kram!

No one´s gonna stop me now.

Dag 6. Din favoritlåt (just nu)

Korthet

Hej!

Jag slänger in ett kort litet inlägg om vad jag har haft för mig som senaste dagarna och även vad jag ska göra idag!!
Torsdag: Spanska läxförhör och plugg hemma
Fredag: Bara en allmänt bra skoldag (fick även besök av våran gamla lärare), snabb middag, powernap i tre timmar, mamma och bror kom från Kramfors, läste 2 timmar innan jag gick och la mig!
Idag: Vaknar av ett härligt väder, ska in till stan med mamma, mormor och morfar kommer till stan för en fika, lite mer stan, middag hos mormor och morfar, och mot stugan efter det! :)

en bild som påminner mig om hur trevligt det är att vara utomlands!

Kram!

Plugg och prov.

Uppdatering har varit helt kass men jag har verkligen inte haft tid för uppdatering. Veckan har varit full av massa plugg och prov så bloggen har inte varit prio 1. Men nu ska det bli bättre med det!
Under veckan så var det ju ett svenska prov och en engelska "redovisning", imorrn ett läxförhör det är det som veckan har bjudit på.
Annars då? Jo tagit nån springtur och annars bara vilat... mys

Kram!

*död*

Hej! Det var ett tag sen jag gjorde ett riktigt inlägg men nu så kommer det ett!
Det finns bara ett ord för veckan som gått, awesome! :)
Massor av skratt, ett prov som förmodligen gick bra och bara allmänt häng med folk. Idag har jag påbörjat en lite mer seriös träning, så jag tog en runda på 30 min och spurta som sista miutrarna sen gjorde jag lite sit-ups och sånt och nu är jag helt död, så det blir nog lite bastu och annat mys ikväll!
fler än jag som vill ha sommar?   en bild tagen i Gambia (januari 2012)

Kram!

Dag 5

En bild på ett bra minne:
Jag har många bra minnen men ett utav dom bästa är väl klassresan, fast jag har inga bilder från resan på den här datorn men jag ska flytta över så fort jag får ett nog stort USB-minne. Det är svin svårt och välja ett speciellt minne men det får nog bli nyår 2011-2012 och jag har inga bilder på det heller (då glömde jag kameran). Så ni får en bild på ett annat bra minne och det var när vi hade våra två undulater :)
ursäkta kvalitén en gammal bild.

Kram!

Kanske en tanke bara?

Hej :)
Denna dag är på toppen av både bästa och sämsta dagarna hittils.
Det bästa är att jag hela dagen har fått umgås med (ena delen av) släkten, och det har blivit mycket skratt och många ögon riktade mot lillkusin Emelie som har varit glad hela kvällen :D
Det sämsta är väl att jag från och till har varit svin sur (mycket som retar upp mig en dag som denna), det hela börjar ju med att jag måste testa 379 par jeans innan jag hittar ett par som passar och såklart mitt i det hela börjar jag blöda på handen så hela min tröja vart blodig o jag hade inte just direkt tid att fara hem och byta eftersom att "schemat" har varit fullt, så mamma bjöd på en 99kr tröja från Gina. TACK SÅ SJUKT MYCKET! <3

Annars då? Det har bara hänt massor av andra saker som jag inte kommer att dela med mig av, och just nu mår jag toppen eftersom att jag har massor av planer för sommaren! :)
Rubriken kommer från att jag har en tanke på att spara lite pengar till sommaren och kanske köpa en longboard, skulle vara grymt kul att bara glida runt på en skateboard!
Jag kommer att ha låg uppdatering/bloggpaus för att jag måste fokusera på mig själv nu och försöka att inte tänka på så mycket annat. Hoppas ni har förståelse för det.
Bilder från helgen kanske ploppar upp till veckan.
Kram!

Videos som inspirerar.

Catys blogg läser jag dagligen och nu hade jag tänkt att dela hennes mest inspirerande videos (enligt mig).
Kram!

Dag 4

Några bilder på dig och dina vänner:
En bild som jag har tagit på en present jag fick av min tremänning Li (till vänster) vi var jämt med varandra förut men nu blir det bara mindre och midre vilket inte är så bra/kul.








<3

Kram!

Hurtig...?

Det är morgon och det har precis regnat.... två orksaker till att fara ut och springa.
Jag är lat, trött, lite förkyld.... tre orsaker till att inte fara ut och springa.
Egentligen så orkar jag inte men jag ska göra det i alla fall! :)
Hörs nån gång senare ikväll, Kram

The one and only.

Hejhej!
Nu har min söta tremänning Emma börjat blogga, det känns som att jag kommer få sjukt mycket inspiration från henne! Nån dag framöver ska jag hjälpa henne med sin design och allt det... då när allt det är klart kommer jag att länka henne i sidofältet och även i ett inlägg :)

Min kreativitet har börjat flöda för fullt så därför sitter jag just nu och gör egna halsband, förhoppningsvis kommer jag att fortsätta göra halsband och även andra smycken! Eftrsom att det aldrig finns smycken och accesoarer som jag vill ha så kan jag ju göra mina egna :D

Inspirations bilder från weheartit.com





Kram!

Baby i'm not like the rest.

Hej!

Jag vaknade vid 11 tog en lååååååång dusch, och sen kom Emma. :)
Vi tog en liten tur ner mot vattnet och fotade, men kylan tar alltid över så vi gick in och fotade istället!
Nu blir det kanske att baka nått nyttigt (och gott) mellanmål... :)

Lite bilder från fototuren.

Emma:












Jag:










Kram!






Vadå blogglust?

Godkväll alla fina!
Jag har så sjukt mycket att blogg om så jag snart går in i väggen!
Just nu gör jag väl inte så mycket förutom att jag chattar med Alva som precis kommit hem från skåne!

Annars borde jag göra dag 4 grejen men det får bli nån annan dag har faktiskt annat att berätta! ;)

Idag så har jag och några fula personer dragit ner till staden vilket var väldigt dumt gjort eftersom att inget hade öppet (röd dag) men det tog oss ändå typ 4 timmar att fara från stan... vet inte hur det kunde hända men kul var det i alla fall!
Allt inne i centrum hade stängt så vi drog till "lilla" centrum där nästan allt var öppet, jag som verkligen (inte) behövde nånting kom hem med ett par assnygga shorts!

Sen när jag hade kommit hem nån gång lite senare blev jag tvungen att plocka ihop några sommar outfits, och påminna mig själv om vilka vackra shorts som redan ligger i min byrå.
åhhh jag måste verkligen inte berätta allt som jag gjort men jag gjorde det i alla fall.. eller glömde en sak innan middagen kom Filippa och sen gick vi vidare till Oliwia för lite film och skratt :)

Så nu tror ni att ni slipper mig men icke! NU ska jag bomba med lite bilder av Påsken del 2 och nån bild från idag :)
Börjar med en stekar bild på mig like a boss (hade inte världens fräschaste hår så det fick stanna i en tofs och pannband.
Grillning av parisare, med hela familjen :)
Bror
Mitt vackra inköp...
Och min väldigt vackra fränd Filippa (jag vet den är suddig men det gör nog inget)
Kram sålänge!

Skidor

Hej!
Idag for vi alla i familjen till Måttsund och åkte skidor, för er som inte vet så är det en liten slalombacke i Luleå. Det vart några åk och nu är vi på väg hem för att grilla parisare och mysa på :)

Kram!

Del 1 av påsken!

Hej!
"Helgen" i stugan med (halva) släkten har varit super och nu ska resterande helgen spenderas med den andra halvan :)
Jag lägger upp lite bilder från dagarna som har gått.

Fika och mys med mammas del av släkten (jag är ju hon i den färgglada jackan och lila byxorna men ni behöver ju inte bry er så mycket i att jag ser biff ut)
Skoter med bror :)
ännu mer skoter!
Lillkusinen Emelie <3
Sover i en hemmagjord sparklåda (som en vagn fast en spark)
Sparklådan ser ut så här! (javet den är sned men klockan är mycket och jag orkar inte ändra det)
Fruktsallad!
Och en bild jag tog på hela stugtomten precis innan vi for hem!
Det kommer lite sent men GLAD PÅSK alla! :)

Kram

Ingen är perfekt...

...är en mening som man ofta får höra men den stämmer ju sjukt bra! Ingen är perfekt, alla har små skavanker som gör en så himla speciell och operfekt och det är precis det som gör oss alla till unika människor. Var dig släjv och inte som alla andra, försök inte att vara perfekt för alla, för i någons ögon är du redan perfekt. Så skaffa dig ett liv där du kan acceptera alla som dom är, för om du gör det så kommer alla att acceptera dig, precis som du är!


SONY DCS-HX1 Bildbomb!

Jag var ju ute och fotade för nån dag sen så här är resultatet!
Jag brukar bara oftast bara fota natur och nu fick det blir grenar :)
Jag kommer att fara ut till stugan nu över påsk, där har vi inget internet så det blir ingen uppdatering men på Söndag ska jag vara tillbaka!
Ha ett bra påsklov nu!  Glad påsk till alla er där ute!  :)
Kram!

Ansiktsmask och varm dusch...

...är percis det jag ska göra nu!

Bergnäset

Hej! Just nu är jag på väg till Bergnäset för att hälsa på tremänningarna innan dom far till iväg, eller i alla fall en utav dom. Jag tog en standard springtur med intervaller, sjukt skön känsla jag får när jag kommit hem och är helt slut. Men tydligen så blev det inte som jag trodde efteråt för nu har jag typ frossa och ont i huvudet, men jag har tagit på mig mycket kläder och ska dricka mycket vatten så förhoppningsvis blir det bättre! :)

Matteplugg och finbesök.

Skolan har rullat på som vanligt idag, lite dryg sista lektion men inget blir/är som man nånsin vill! Matteboken fick följa med hem och göra lite sällskap jag vill ju inte hamna efter nu när vi snart ska utomlands. Helt ovetande tittar jag ut och ser att grannens katt sitter på bron till bodan så jag han knäppa några bilder på den :) Jag hade faktiskt tänkt att vara hurtig och fara ut och springa men det är så fint väder att jag måste prioritera att gå ut och fota först!
Sofi

(Y)

Hej!
Jag ska äta snart men gör ett snabbt inlägg!
Skoldagen har varit... normal antar jag, och sen hem för att ta nått lätt att äta innan träningen. Sen såklart själva träningen och jag körde järnet så är svin nöjd sen så fick jag också finslipa lite på min forhand teknik!
Så detta var den bästa träningen hittils!
ett litet fakesmile...

Sofi

Dag 3

En bild på mitt favortiställe:
elafonissi island- Grekland

Sofi

He dosen´t mind.

Känner att mina rubriker inte har nåt med inläggen att göra, men men...
Hallå där, Idag har jag bara städat och fixat nya rummet så jag har inte hunnit med så mycket annat. Jag skulle ha varit med Emma men både hon och jag hade fullt upp. Dagen har alltså varit full med massor av saker att göra!
Igår var jag med Julia på en teater som våran teaterlärare hade gjort, efter den var det mingel men vi gick ganska direkt, stannade på Max och tog det lungt ett tag innan vi började dra oss hemåt.
(designen kommer jag att fixa till veckan)
Vi fick en papper från teatern med detta ansikte på

Sofi :)
RSS 2.0