Björkliden

Hej hej! 
 
Tog mig aldrig tid till att skriva ett inlägg igår så det fick bli nu. Resan till björkliden blev inte som vi hade hoppats...
 
Måndag: Det snöade och blåste som tusan, vilket gjorde att bara en av fyra liftar var öppna, dock öppnade två andra liftar på eftermiddagen vilket gjorde att vi åkte så mycket som möjligt då. Annars åt vi kakor och satt inne i stugan och mös. Pappas jobbarkompis kom förbi med sin familj på kvällen. 
 
TIsdag: Lite bättre väder men fortfarande bara en lift öppen. Vi åkte i en backe som inte ar en backe vilket gjorde att alla ramlade hela tiden fast det var skitkul! På kvällen gick vi till en lanthandel och köpte lite godis och Pappa och Catharina gick över till pappas jobbarkompis och vi andra spelade spel och kollade tv.
 
Onsdag: Ännu sämre väder, det regnade och all snö försvann nästan, vi gjorde ett försök att ta oss ut i backen men man fastnade direkt. Vi gjorde som alla andra dagar, satt och mös i stugan. På kvällen kom återigen pappas jobbarkompis med hela sin familj men denna gång gick vi till själva hotellet (vi bodde i stuga) och köpte lite glass och så. Vi hann också med att fika två gånger. 
 
Torsdag: Åkte vi hem (fortfarande dåligt väder), bilresan gick ändå ganska fort. Vi stannade i Kiruna och åt sen var det raka vägen hem. 
 
p.g.a det dåliga vädret har jag inte ens tagit upp min kamera ur väskan men lite mobilbilder tog jag.
 

Snacks på vägen dit                                                    En bit av det stället där vi åkte mest


 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0